Rezultati ispita

Pismeni dio ispita iz predmeta Mediji i nasilje položili su sljedeći studenti:Petra Jakir  4Usmeni dio ispita obavit će se u ponedjeljak, 10. svibnja u 9 sati u kabinetu br. 54. 
Pismeni dio ispita iz predmeta Teorije masovnih medija položili su sljedeći studenti:Vedran Merdžan  3Anđela Jurišić  1-2Usmeni dio ispita obavit će se u ponedjeljak, 10. svibnja u 9 sati u kabinetu br. 54. 
Pismeni dio ispita iz predmeta Medijsko pravo položili su sljedeći studenti:Ana Ivić  3-4Usmeni dio ispita obavit će se u ponedjeljak, 10. svibnja u 9 sati u kabinetu br. 54. 
Pismeni dio ispita iz predmeta Pravni aspekti odnosa s javnošću položili su sljedeći studenti:Augustin Jerković  3Ivan Kalfić  2      Nikola Pejak  1-2Usmeni dio ispita obavit će se u ponedjeljak, 10....
Pismeni ispit iz kolegija Hrvatski jezik – jezične vježbe položili su:IVAN GUDIĆJOSIP DRONJIĆMARKO ŠIKLIĆANTONIJA LITTLEWOODNINA BULJATMAJA LJILJAPismeni ispit iz kolegija Osnove kulture izražavanja hrvatskoga jezika nitko nije položio.Usmeni...
Rezultati ispita održanoga 23. travnja 2018. godinePoložili su:1. Anamarija BilićDatum upisa ocjene će biti naknadno određen.

Stranice

Studijske grupe